Ljusstake

Oj, vad mkt inlägg det blir på en gång! :)  Tänkte bara lägga in en bild på en ljusstake som jag köpte på loppis förra veckan. Har fått lite smådille på att måla lite mindre träsaker, eftersom det går så fort och man ser ett snabbt resultat. Köpte en träfärgad ljusstake för 20 kr och målade den vit, och blev faktiskt supernöjd.... ;) Så enkelt, så snabbt och så billigt, dessutom roligt! Då är det kul!
.
.

I brist på annat...

Hade stora planer inför sommaren då jag skulle måla några stora saker!  Tyvärr har Christer skadat knät och kan inte hjälpa mig att släpa ner dom till målarrummet :(  men vad gör man inte när målar lusten tar över.... Joo, letar rätt på något annat som inte väger så mkt så att man kan släpa runt på det själv ;) Hittade en gammal byrå som stod i hallen hemma hos mig när jag var liten där alla våra mössor och vantar förvarades. Nu har den tagit plats bredvid sängen med mkt bra förvaring till pocketböcker och andra bra att ha saker!
.
.
Från 80-talsbyrå med förvaring av mössor och vantar.....
.
.
till 10-talsbyrå för alla pocketböcker!
.
( ser nästan ut som svartvita foton men det är färg! Så grått och tråkigt har vi hemma hos oss... )

Undrar om jag kommer ihåg....

Nu är det hög tid att göra ett nytt inlägg. Undrar om jag kommer ihåg hur man gör? Hade lovat mig själv att göra ett nytt varje dag för att inte glömma, men så blir det som alltid... det går en dag, det går två dagar, det går tre dagar och vips så blir det aldrig! På något konstigt sätt så blir det så med det mesta jag bestämmer mig för ;)
I vilket fall har jag precis börjat min semester och direkt efter jobbet i fredags åkte jag till Britt-Maries pyssel och pynt och inhandlade mig lite decoupagelim. Det är något som jag funderat på länge och tänkte att det ska jag pyssla med på semestern. Men vad händer...  Jo, man är så ivrig att man sätter igång direkt man kommer innanför dörren! Man struntar i maten, städningen och allt och tänker; Jag ska bara prova lite....  och vips har timmarna rullat iväg! Men det var verkligen jättekul! Måste nu ut på jakt efter fina servetter.... :)
.

RSS 2.0