Andra advent!

Idag har vi tänt andra ljuset och det är bara 19 dagar kvar till jul! Börjar känna av stressen lite....  Har inte köpt en enda julklapp fast jag hade lovat mig själv att inte göra samma misstag som jag brukar -, vänta in i sista minuten. Jag lovar, det blir som vanligt, dagen innan julafton springer jag runt som en tok på stan och letar... Det värsta är att jag jobbar till halv sex den dan, men visst brukar väl affärerna ha öppet längre dagarna
innan jul... ???
Har i allafall sytt en liten julklappspåse där jag tänkte lägga några klappar till julaftonsmorgon! Tänkte frångå traditionen med strumporna, men det var inte populärt hos Alva... "Jag måste ha min julstrumpa som vanligt!!!" Vi får väl se hur det blir!

.

.

Har fått lite smådille på att sy och brodera just nu! Älskar att brodera korsstygn :) Skönt att sitta och göra framför TV:n på kvällarna. Blir så lätt rastlös annars, det liksom kryper i händerna... ;) Det som är så himla bra är att man slår två flugor i en smäll;- vara kreativ samtidigt som man umgås med familjen!! Resten av familjen älskar nämligen att sitta i soffan och titta på TV på kvällarna.
.

.

.

Slänger in en liten bild på trappfönstret!   Ser ni blommorna!!!
Dom där tråkiga orkideerna som har stått så länge utan blommor slog ut lagom till första advent när stjärnan skulle fram! Helt otroligt för att vara hos mig!!!

.

.

Men å andra sidan går det ju lika bra med fusk... Tycker inte dom är så tokiga dom heller ;)
Vintriga kramar Helene

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0