Äntligen lördag!

Äntligen lördagmorgon och semester igen!  Den här veckan ska jag bara vara hemma o slappa och göra massa roliga saker :) Synd bara att solen lyser med sin frånvaro...
Ska börja dagen med att städa undan lite, sen kanske jag hinner med lite pyssel! Christer har gått ut för att måla grunden på huset, så dit vågar inte jag gå idag! Tänk om vi har valt fel färg!!! Samma ångest varje gång man ska bestämma sig för nåt... ;)
Här kommer några bilder från lite pyssel jag sysselsatt mig med i veckan. Har klistrat på lite decoupage här och där...
.
.
Nu är det dags att väcka resten av familjen och äta lite frukost. Kanske jag ska våga mig
ut och titta på grunden oxå... ;)

Vardagen är här!

Jaha, då är vardagen här igen! Efter drygt två veckor på Öland är man igång och jobbar igen....  men bara för den här veckan,- sen är det semester igen!:) Hoppas det regnar av sig ordentligt den här veckan så så man får njuta av lite sol nästkommande...  Det vore på tiden efter det tråkiga vädret på Öland då vi nästan regnade bort !  Men när det är dåligt väder kan man ju göra mkt annat roligt än att ligga på stranden hela dagarna.... ;) Syftar då på att åka runt och besöka olika loppisar som finns både här och där. Både stora och små, både dåliga och bra, men hursomhelst himla roligt! Det sorgliga är när man hittar mycket och vet att man inte kan få med det hem..., men men, några saker rikare blev jag i allafall!
.
.
.
Har faktiskt hunnit med att måla några av sakerna efter det att jag kom hem, men en sak fattas....  några fina flaskor! Snälla söta Anna-Lena, hur mkt ska du ha för dom fina vinflaskorna du köpte på samma ställe? Håll med om att dom skulle passa bra!!!
.
.
.
Har även klätt dom med lite decoupage. Bilderna har jag skrivit ut på nätet, jättesmidigt (och dessutom nästan gratis....;) ) En superrolig hoppy faktiskt!
Återkommer med lite fler bilder, men nu tjatar barnen bredvid och vill ha datorn! För husfridens skull lämnar jag den ifrån mig nu;)  Kram

RSS 2.0