Shopping i Vingåker!

Har varit och shoppat idag! Men inte på loppis, utan på Fabrix i Vingåker! En toppenbra inredningsaffär med massa fina gardiner, kuddar, lampskärmar och annat smått och gott! Dessutom till bra priser! ( men inte lika bra som secondhand då....;) )
.
Hittade ett par gardiner till vårat vardagsrum på övervåningen....
.
....och en hissgardin till rummet vi ska måla om nu i helgen. Köpte även en tillhörande kökshandduk...  Verkar kanske lite konstigt att köpa en kökshandduk när gardinen inte ska vara i köket, men ibland behöver inte varje grej användas till sitt rätta ändamål ;) Imorgon får ni se vad det blev!  ( En kudde tänker nog många, men;- fel, fel, fel.... )
.
Fina tyger på metervara har dom också! Ebba behövde fylla ut en vit vägg bakom dörren och då passade det här tyget bra...  Hon ville ha städer, typ Paris, New York osv... Jag tyckte något mer "gammalt"!  Då blev det en kombination :)
.
Slutligen blev det även ett och-tecken som ska upp på våran fotovägg.
.
Känner mig nöjd och glad efter dagens inköp :) Men ännu gladare är jag för den fina presenten jag fick idag, bara så där utan vidare...  Ett par superfina och roliga gummistövlar av porslin som är köpta på Annas gröna rum! Hon har en jättefin blogg med mycket fina bilder! Önskar att man hade lite grönare fingrar.... Stövlarna finns även i många fler färger och alla är lika fina :) Dom finns att se på  http://www.lobdesign.se/shop/viewArticleGroupContent.asp?groupId=199
Tack så jättemycket för den fina presenten!!!!!
.
Tack och godnatt, Helene!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0